Als de leerling bereid is, zal de leermeester verschijnen. Oosters spreekwoord

Mantra

Bij Klassiek Paardrijden vanaf 2 april 2009

Ras:  
Geslacht:
Afstamming:
Leeftijd: 
Niveau:
KWPN, bruin
Ruin
Matador II x Sultan
7 juli 1994
Grandprix

Op donderdag 2 april 2009 is Mantra officieel overgenomen van Marijke de Jong van Paarden Begrijpen door Marlous Eertink van Klassiek Paardrijden.
Na enkele weken intensief lessen te hebben gevolgd met Mantra en de nodige aanwijzingen en instructies te hebben meegekregen van Marijke, was het nu tijd om hem mee te nemen naar zijn nieuwe thuis.

Dit hoogopgeleide paard biedt mij de gelegenheid kennis te maken met de vele geheimen van de rijkunst en deze te ontrafelen.
Mantra is door zijn rustige, vriendelijke en geduldige karakter een uniek leerpaard, een ware professor waar ik veel van kan leren.
Doordat Mantra de oefeningen kent, kan hij mij het juiste gevoel bij de meer verzamelende oefeningen geven.
Maar naast zijn functie als leerpaard is Mantra natuurlijk van harte welkom bij Klassiek Paardrijden.  

HET AFSCHEID
Na een intens afscheid van zijn grootste vriend, de schimmel Maestro, heb ik hem meegenomen naar de locatie van Klassiek Paardrijden.

Onderstaand een impressie van het afscheid, de kennismaking van Mantra met Ladios en de eerste keer in zijn nieuwe stal.

Ik wil Marijke de Jong enorm bedanken voor de vele lessen die ik de laatste weken gevolgd heb met Mantra, voor haar geduld en inzet tijdens deze lessen,
maar vooral voor het in mij gestelde vertrouwen dat ik Mantra van haar over mocht nemen.
Mantra zal voor mij een geweldige leermeester zijn in de komende jaren en ik zal mijn uiterste best doen hem een fijn huis en een liefdevolle verzorging te bieden.

Clinic Bent Branderup 
Driedaagse training bij Marius Schneider 
Mantra winterklaar 
Hé, wat is dat nou? 
De loopstal       
Lesarrangement 

februari 2011
juni 2010
november 2009
juli 2009
april 2009
augustus 2008

Heeft u vragen of interesse?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse? Vult u dan onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Naam:
Email: