Trainingsmogelijkheden in samenwerking met Sonja Braafhart

Zowel Sonja als ikzelf zijn Squire in de Academische Rijkunst en derdegraads instructrice Rechtrichten. Door het bundelen van onze "know how" hopen wij u nog beter te kunnen begeleiden in uw zoektocht naar de ware Rijkunst.

Mogelijkheden:

  1. Intensieve trainingsdagen
  2. Masterclass1. INTENSIEVE TRAININGSDAGEN

VOOR WIE
Deze trainingsdagen zijn bedoeld voor iedereen die gemotiveerd en doelgericht zijn paard wil leren trainen en opleiden volgens de principes van het Rechtrichten en de Academische Rijkunst. Het is een pré wanneer je de theoriecursus Rechtrichten al gevolgd hebt, aan een workshop Rechtrichten hebt deelgenomen of reeds enige tijd lest bij een instructeur Rechtrichten.Aan deze trainingsweken kan je deelnemen als praktijkdeelnemer of als theoriedeelnemer. 

DOEL
Het doel van deze dagen is om je intensief bezig te houden met het rechtrichten en je te verdiepen in het hoe en waarom van de training van paarden/je paard om te komen tot een betere samenwerking en grotere harmonie met je paard.Door de combinatie van theorie en praktijk wordt het leerproces geïntensiveerd. Bovendien levert het kijken naar lessen/trainingen van andere cursisten of paarden een grote meerwaarde voor de eigen ontwikkeling. Doordat de cursus begeleidt wordt door twee instructeurs kan iedereen nog beter en intensiever begeleidt worden.

OPZET
De trainingsweken zijn als volgt opgezet:Van woensdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur.
Elke dag bestaat uit 2 blokken theorie en 2 blokken praktijk.

Dagen:
18, 19 en 20 April 2012.
29, 30 en 31 Augustus 2012.


2. MASTERCLASS

VOOR WIE
De masterclass is bedoeld voor ruiters die zich willen voorbereiden op de Instructeurcursus van Paarden Begrijpen of voor instructeurs die zich verder willen ontplooien tot een 2e of 3e graad instructeur. 
Daarnaast is het mogelijk om de masterclass te volgen voor diegenen die zich serieus willen verdiepen in het rechtrichten en het symmetrisch ontwikkelen van paarden en een goede trainer willen worden voor hun paard.  

OPZET
Elke Masterclass bestaat uit vijf blokken van twee dagen verdeeld over ca. 9 maanden.Deze twee dagen bestaan uit behandeling van theorie en praktijklessen. De theorie speelt zowel in op de thema's die op dat moment leven bij de deelnemende combinaties en behandeld algemeen noodzakelijke onderwerpen.

Masterclass  
19 en 20 september 2011
31 oktober en 1 november 2011
6, 7 februari 2012
26, 27 maart 2012
21, 22 mei 2012
2, 3 juli 2012

Reacties Trainingsweek i.s.m. Sonja Braafhart

F.S
"super interessant, inspirerend, in een veilige fijne omgeving - mens en ruimte."

N.v.d. H.
"ongedwongen, energiek, leren in een ontspannen setting"

T.W.
"Leerzaam en erg leuk.
Goede voorbereiding voor het instructeursexamen. Wordt heel fijn ingespeeld op je leerpunten."

P.H.
"Heel fijn om 3 dagen even lekker ondergedompeld te worden met meerdere mensen. Je leert van elkaar en leert om naar dingen te kijken."

K.S.
"Plezierig, leerzaam en gezellig
."

Terug naar boven

Heeft u vragen of interesse?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse? Vult u dan onderstaand formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Naam:
Email: